Bali, Indonèsia

BALI, Indonèsia

Avui vos mostr un lloc un poc diferent als altres, un lloc paradisíac, oriental amb una cultura rica, i a l'hora uns paisatges increïbles. Coneguda per els seus temples, un lloc culte i sagrat per els balinesos. Un dels més important de tota l'illa és el temple de Pura Besakih.
Un imprescindible si visites Bali es anar a una arrosera, són camps on cultiven arròs, a Ubud per exemple.

Denpasar és la seva capital, i com no? És també impressionant, hi ha molts de mercats, museus, temples  i uns monuments enormes. 

També els seus llacs, cascades i aigües termals. Té molts de llacs enmig del bosc, una illa verda. Un passeig per el bosc amb el so de l'aigua que cau d'una casacada , es una sensació relaxant i un moment de desconnexió, sí, la paraula per definir un viatge a Bali es desconnexió. Surts del món real i et transporta per un moment al teu món on et submergeixes dins els teus pensaments, sense cap tipus de preocupació o maldecap, ple de tranquil·litat dins una llibertat interna. Una posta de sol a la platja d'aigua cristalina amb el reflexe del cel a l'aigua i la silueta d'un temple a contrallum com a fons és una escena perfecta Tothom cerca això per les seves vacacions, no? Per això és un destí molt turístic. Ja saps, si vols això en les teves vacacions, viatja a Bali!
Resultat d'imatges de baliResultat d'imatges de bali arroz

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Nova York

Kenia

Arizona